Uw glasbedrijf in Maastricht

Glaspunt B.V. staat bij vele vaste klanten in Maastricht bekend om zijn flexibiliteit, professionaliteit en motivatie om kwalitatief hoogwaardige diensten te verlenen. De glaszetters van ons glasbedrijf zijn stuk voor stuk goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring met allerlei werkzaamheden op het gebied van beglazing. Als glasbedrijf zijn wij AF-erkend en beschikken we over een MKB certificatie. Als u dus een glasexpert zoekt in Maastricht, bent u bij ons aan het juiste adres.

Tevreden vaste klanten van ons glasbedrijf

In de loop van de jaren heeft ons glasbedrijf een groot klantenbestand opgebouwd in Maastricht en omgeving. Naast consumenten werken we ook voor verzekeringsmaatschappijen, woningcorporaties, scholen, winkels, kantoren, overheidsinstanties, Verenigingen van Eigenaren en horeca. U ziet onze glasherstellers daarom veel rondrijden in Maastricht. Op het gebied van glas zijn wij uw specialist. We kunnen u helpen met vrijwel ieder verzoek op het gebied van beglazing. Of u nu dubbel glas wenst of een reparatie wilt laten uitvoeren, u bent bij ons aan het juiste adres.

Wilt u direct contact met een prima glashandel in Maastricht, neem dan contact met ons op. Als u een spoedgeval heeft, sturen we direct een vakman naar u toe. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons glasbedrijf, bijvoorbeeld om ons ruime assortiment te bekijken.