Glasservice in Maastricht

Wilt u uw enkele beglazing laten vervangen door dubbel glas? Bij Glaspunt B.V. bent u dan aan het juiste adres. Onze glaszetters zijn zeer deskundig op het gebied van beglazing en bieden u een uitgebreide glasservice. Wij zorgen ervoor dat u kunt besparen op uw energiekosten. Maar met dubbel glas verlaagd u niet alleen de korsten van uw energie. U zult ook minder last hebben van omgevingsgeluiden. Wilt u hiervan profiteren? Neem dan gerust contact met ons op.

Bij schade direct snelle glasservice

Onze glasservice bestaat niet alleen uit het vervangen of plaatsen van beglazing. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend een gebroken ruit is. Regen en wind waaien naar binnen en ook het idee dat uw woning of bedrijfspand niet helemaal is afgesloten geeft een onprettig gevoel. Uw glaszetter in Maastricht werkt daarom met een snelle glasservice. Wij weten namelijk als geen ander hoeveel overlast een gebroken ruit oplevert. In de meeste gevallen wordt eerst een noodruit geplaatst, zodat de specialist op een later moment de gewenste glassoort vakkundig plaatst.

Woont u in Maastricht of in de omgeving van Maastricht en wilt u meer weten over onze glasservice? Of heeft u direct een professionele vakman nodig? Bel ons dan direct. In het geval van glasschade staan wij dag en nacht voor u klaar.